prvi na guglu
Uncategorized

Prvi na Guglu – kako da budete prvi na Guglu

Prvi na Guglu – ova pozicija omogućava povećani broj posetilaca vašeg sajta samim tim što se pojavljujete kao prvi u pretraživanjima vaših budućih korisnika i mušterija. Ukoliko se pojavljujete prvi na Guglu pretraživač koji traži pružaoca usluge iz vaše poslovne delatnosti najverovatnije će se odlučiti za vas a ne za nekog ko se pojavljuje tek na drugoj stranici pretraga. Iz tog razloga mnoge kompanije utrkuju se ko će angažovati bolju SEO agenciju koja može da im unapredi poslovanje. O tome kako angažovati SEO agenciju pročitajte ovaj tekst: Kako izabrati SEO agenciju.

prvi na guglu
www.spektrum.rs

SEO agencija da bi omogućila da se vaš sajt pojavljuje prvi na Guglu pristupa procesu koji se naziva SEO optimizacija. Optimizacija sajta je proces unapređenja vašeg sajta kako bi zadovoljio kriterijume prema kojima Gugl rangira sajtove. Potrebno je da vaš sajt poštuje različite tehničke standarde kako bi ga Gugl bolje pozicionirao. Potrebno je da bude bezbedan, prilagođen za mobilne telefone i sve ostale uređaje, da je brz (pročitajte tekst o uticaju brzine sajta na SEO), čitljivog teksta, ali takođe potrebno je i da sadrži relevantan sadržaj o suštini vašeg poslovanja i o onim temama prema kojima će vas vaši budući kupci pretraživati na internetu. Ako hoćete da privučete one koji na Guglu kucaju ”pribor za pecanje” jer prodajete upravo takav pribor, potrebno je da imate na svom sajtu relevantan sadržaj o toj temi, kako bi ste privukli internet korisnika na svoj sajt ali i kako bi vas Gugl prepoznao kao relevantan autoritet u toj oblasti poslovanja.

Naša knjigovodstvena agencija D&D vam preporučuje programersku firmu Spektrum kooperativa koja je SEO firma koja može da unapredi vaše poslovanje. Analizom posetilaca vašeg sajta, kreiranjem relevantnog sadržaja, uz kvalitetnu izradu sajta i njegovo tehničko poboljšanje i optimizaciju, vaša investicija će vam se značajno isplatiti. Spektrum kooperativu možete kontaktirati na telefon: 062/234-251, Viber: +38162234251 ili i-mejl: kontakt@spektrum.rs.