optimizacija sajta
IT tehnologije, Prvi na Guglu

Optimizacija sajta – zašto vam je potrebna optimizacija sajta

optimizacija sajtaOptimizacija sajta je proces unapređivanja vašeg internet sajta kako bi on bio što povoljnije rangiran u internet pretraživačima. Optimizacija sajta podrazumeva da vaš sajt najpre zadovolji tehničke preduslove na kojima insistira internet pretraživač kakav je Gugl, a zatim i da sadrži određeni kvalitetni sadržaj koji je relevantan za usluge koje vaša firma pruža. Samim tim, optimizacija sajta je potpuno unapređenje i usavršenje vašeg sajta koje mu omogućava da se sadržaj koji se nalazi na njemu nađe na prvoj stranici Gugla za određene pretrage koje korisnici unose na pretraživaču. Da biste bili prvi na Guglu, potrebno je da vaš sajt bude optimizovan za internet pretraživače a taj posao najbolje je da prepustite stručnjacima iz Spektrum kooperative, programerske firme, koja pored programerskih usluga, pruža i marketinške i konsalting usluge a sve sa ciljem unapređenja vašeg poslovanja.

Koliko vremena je potrebno da biste bili prvi na Guglu

Naš portal je početkom aprila organizovao eksperiment sa optimizacijom sajta kako bi utvrdio koliko vremena je potrebno da određeni sajt bude prvi na Guglu. Rezultati tog eksperimenta su da kada ukucate ”prvi na guglu”, sajt Spektrum kooperative se pojavljuje prvi na Guglu. SEO eksperti Spektrum kooperative postigli su ovaj rezultat u roku od mesec dana. Za neke druge ključne reči potrebno je i više vremena. Kako se pojedini kriterijumi na osnovu kojih Gugl rangira sajtove drže u tajnosti, SEO agencije se oslanjaju na ono što su naučili iz svog iskustva i dugogodišnjeg rada, kažu stručnjaci Spektrum kooperative.

prvi na guglu
Rezultati našeg eksperimenta: Sajt Spektrum kooperative prvi na Guglu

Investicija u optimizaciju sajta je uvek isplativa investicija ako vam je bitno da u svom poslovanju privučete što veći broj klijenata, poslovnih partnera i mušterija. Osim toga, optimizacijom sajta dobićete tehnički usavršen sajt koji će sam po sebi ostavljati povoljan prvi utisak na klijente. Ako vam je sada jasnije zašto vam je potrebna optimizacija sajta, kontaktirajte Spektrum kooperativu na i-mejl: kontakt@spektrum.rs, telefon: 062234251 ili Viber/WhatsApp: +38162234251

O detaljima SEO eksperimenta pročitajte više ovde.